fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν κάνετε scrub στα χείλη δύο φορές την εβδομάδα θα δείχνουν πιο ζουμερά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι κάτι που σχεδόν καμία γυναίκα δεν κάνει αν και είναι τόσο χρήσιμο.

Αν θέλετε χείλη ζουμερά και απαλά τότε πρέπει οπωσδήποτε να εντάξετε το scrub χειλιών στην beauty ρουτίνα σας και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε το scrub μόνες σας με απλά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, όπως ζάχαρη, καφέ ή ελαιόλαδο. Εμείς είμαστε ωστόσο της άποψης οτι καλό θα είναι να διαλέξετε ένα απο τα πολλά και υπέροχα προιόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο με τις απίθανες μυρωδιές και τις μοναδικές υφές. Ένα απο τα κορυφαία scrub είναι αυτό της Mac με κόκκους ζάχαρης που απολεπίζει τα χείλη κάνοντάς τα λεία και απαλά. Παράλληλα η λαχταριστή φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με καταπραϋντικά συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ αλλά και θρεπτικό έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού.

Μπορείτε να το κάνετε όλες τις ώρες της ημέρας αρκεί να ενυδατώσετε πολύ καλά τα χείλη μετά. Πιστέψτε μας μόλις το κάνετε και δείτε το απίθανο αποτέλεσμα δεν θα το ξεχνάτε ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε όμορφα χείλη και θα δείχνουν επάνω τους τα κραγιόν πολύ πιο έντονα. Ειδικά τον χειμώνα, που προτιμάμε τα πιο τολμηρά και σκούρα κραγιόν, θα πρέπει να φροντίζουμε να είναι λεία και απαλά τα χείλη μας, ώστε να μην δημιουργούνται γραμμές και φαίνεται ότι είναι σκασμένα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι οτι τα χείλη δεν έχουν σμηγματογόνους αδένες σκάνε και ξεφλουδίζουν πολύ εύκολα για αυτό χρειάζονται τακτική ενυδάτωση σε καθημερινή βάση και πολλές φορές την ημέρα.

Μπορείτε αντί για τα δάχτυλα σας να χρησιμοποιήσετε μια καθαρή οδοντόβουρτσα για να κάνετε το scrub στα χείλη, πάντα με απαλές κινήσεις.

Και το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Μερικά lip scrubs είναι βρώσιμα. Αυτός είναι ίσως ο πιο δελεαστικός λόγος για να εντάξετε ένα lip scrub στην ζωή σας. Χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχουν (κυρίως ζάχαρη και έλαια), πολλά από τα νέα lip scrubs ενδείκνυνται όχι μόνο για απολέπιση αλλά και για βρώση. Με γεύσεις από βανίλια και φρούτα μέχρι mojiho, πλέον μπορείτε να απολεπίσετε τα χείλη σας και μόλις τελειώσετε την διαδικασία απλώς να γευτείτε ένα μικρό γλύκισμα.