fbpx

H Μέγκαν Μαρκλ έκανε baby shower στην Νέα Υόρκη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια εκδήλωση που δεν πολυάρεσε στους Βρετανούς

Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε την Νέα Υόρκη για να διοργανώσει το baby shower για τον ερχομό του μωρού της αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα έφτασε με αέρα σταρ και ελαφρώς μπλαζέ ύφος στο χιονισμένο Μανχάταν. Απο τις πρώτες κοντινές φίλες της που έσπευσαν να την βοηθήσουν ήταν η Serena Williams, Abigail Spencer, Jessica Mulroney και η η Amal Clooney η οποία έκανε μια εντυπωσιακή εμφανιση με την κατακοκκινη ολόσωμη φόρμα και τις χρυσές γόβες.

Η Μαρκλ έμεινε στο Mark Hotel όπου εκεί έλαβε χώρα και το event.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail,το πάρτι κόστισε μισό εκατομμύριο δολάρια, αφού μόνο 75.000 δολάρια κοστίζει για μια βραδιά η σουίτα που έγινε το πάρτι ενώ 250.000 δολάρια κόστισε η μεταφορά της Μάρκλ στη Νέα Υόρκη, αφού ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ. Φάινεται πως δεν άρεσε και πολύ στους Βρετανούς αυτό ενόψει Brexit.

Η Δούκισσα επέλεξε ένα εντυπωσιακό παλτό σε navy απόχρωση της φίλης της Victoria Beckham, μαύρες μπότες της Tamara Mellon και μια signature τσάντα της Stella McCartney. Η Μέγκαν έμεινε στην Νέα Υόρκη για πέντε μέρες και εκτός απο το baby shower που οργάνωσε βρήκε χρόνο να επισκεφθεί το Met Breuer που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση απο το ξενοδοχείο. Επίσης φρόντισε να διασκεδάσει με τις φίλες της στο Ralph Lauren Polo Bar και να απολαύσει το μεσημεριανό της γεύμα στο πολυτελές εστιατόριο του Surrey Hotel.