fbpx

O Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι τελικά οι νέοι Brandagelina

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και το απέδειξαν στα Οσκαρ χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό.

Τα ζευγάρια που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί και έκαναν τα φλας των παπαράτσι να πάρουν φωτιά ήταν πολλά και εντυπωσιακά όπως για παράδειγμα η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez αλλά και η Priyanka Chopra με τον Nick Jonas. Ωστόσο το ζευγάρι που έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίζουν και κέρδισε τα περισσότερα επιφωνήματα θαυμασμού ήταν ο γοητευτικός Bradley Cooper και η καλλονή ρωσίδα Irina Shayk. Εκθαμβωτικοί και σεξι δεν σταμάτησαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι υπο το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς του Cooper, Gloria Campano.

O Bradley Cooper, ο οποίος δεν κέρδισε κάποιο κινηματογραφικό βραβείο έδειχνε πολυ ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει την πανέμορφη Irina. Εκτός απο την ρωσίδα top model, τον Cooper συνόδεψε στα Oscars και η μητέρα του καθώς ο ηθοποιός της έχει τεράστια αδυναμία

Γεγονός πάντως είναι οτι στο after party του Vanity Fair και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Daily Mail ο Cooper κυκλοφορούσε επι δυο ώρες αγκαλιά με την Lady Gaga και έδειχνε να διασκεδάζει πραγματικά μαζί της. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας "A Star is Born" φαίνεται πως είναι εκρηκτική κάτι πο διέκριναν όλοι οι καλεσμένοι και στα Οσκαρ όταν τραγούδησαν μαζί στην σκηνή!