fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλύτερα εστιατόρια για να απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η αυριανή μέρα απαιτεί κρέας και εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα value for money μαγαζιά

Η Τσικνοπέμπτη θέλει μεζεδάκια, κρασί και κρεατικά φυσικά όπως, μπιφτέκια, παϊδάκια, μπριζολάκια, συκωταριές μέχρι λουκάνικα και κοντοσούβλι. Ολα "παίζουν" την ημέρα της "Τσίκνας" απο ταπεινό κοκορέτσι μέχρι Black Angus και Wagyu. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα εστιατόρια για κρέας στην Αθήνα και σας τα παρουσιάζουμε:

Τηλέμαχος Athens

Κλασική επιλογή για καταπληκτικό φιλέτο, συναγώνιστο κοντοσούβλι από πρόβατο και φιλεταρισμένο αρνάκι γάλακτος, που μπορείτε να βρείτε μόνον εκεί, πρόβεια παϊδάκια ψημένα medium rare, βουνίσιο κατσικάκι γάλακτος με άγρια χόρτα τσιγαριαστά κι εξαιρετική τραγομακαρονάδα είναι ορισμένες από τις σπεσιαλιτέ που αξίζει να δοκιμάσετε. Ωραία ατμόσφαιρα σε μια εντυπωσιακή σάλα στην Πανεπιστημίου.

Bar.B.Q

Το κρεατοφαγικό στέκι στην Νέας Σμύρνη παραμένει μια κορυφαία επιλογή. Το signature μοσχαρίσιο συκωτάκι γάλακτος παραμένει ένα από τα καλύτερα της Αθήνας, το μυρωδάτο porterhouse steak με μοσχαρίσιο T-bone και το απίθανο rib eye βρίσκονται ήδη στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας.

Base Grill

Μια ταβέρνα όπου λατρεύεται το καλό κρέας. Οι δύο αδελφοί Λιάκοι, σεφ και πατρόν της ταβέρνας «Base Grill» στο Περιστέρι, παθιάζονται με το κρέας, το οποίο επίσης σιτεύουν, κόβουν, ψήνουν άψογα και σερβίρουν οι ίδιοι στο τραπέζι εξηγώντας τα κομμάτια (όπως, για παράδειγμα, βοδινό φιλέτο σπάλας ή φιλέτο από στήθος, κιλότο κ.ά.). Μια all time classic επιλογή για όσους ξέρουν απο καλό κρέας. Στα

Το τρίγωνο

Στα Καλύβια, μια ταβέρνα με φοβερά παϊδάκια, ωραία ψημένα, το παϊδάκι προβατίνας θυμίζει κόκκινο κρέας. Τα αρνιά και τα κατσίκια έρχονται από τη Μυτιλήνη και τα μοσχάρια από τη Θράκη. Συμπληρώστε το γεύμα με πεντανοστιμες σαλάτες και τις μοναδικές λιχουδιές της καλύτερης ίσως ταβέρνας στην περιοχή

Spit Jack

Ενα όμορφο, μικρό μαγαζί στη οδό Σκούφου στην Πλάκα προσφέρει τραγανιστές πάπιες ζουμερά κοτόπουλα και κρατσανιστές πορκέτες, σε μια ιδιαίτερη πρόταση με ταυτότητα για κρεατοφαγικές εξόδους έξω απ’ τα συνηθισμένα. Θα τα συνοδεύσετε με πρωτότυπα side dishes, δημιουργώντας το δικό σας tailor-made πιάτο.

Vezene

Απο τα κορυφαία εστιατόρια ( πίσω απο το Χίλτον στην Βεντήρη) για κρέας με εξαιρετικές πρώτες ύλες, διαφορετικές κοπές, καλό σίτεμα και ψήσιμο των κρεάτων. Αξίζει να δοκιμάσετες τις απίθανες πίτσες και τις ανοιχτές πίτες που ψήνονται στον ξυλόφουρνο, αλλά και τα ζυμαρικά.

Wolves of Kitchen

Στο κοσμικό Νέο Ψυχικό σε ένα κομψό περιβάλλον μπορείτε να γευθείτε Flank steak, porterhouse, tomahawk συν τεράστιες σπαλομπριζόλες άνω των 35 ημερών ωρίμανσης και ιβηρικό presa με βούτυρο jamon. Τα υπέροχα κρεατικά τους συνοδεύονται από θαυμάσιες γαρνιτούρες, όπως ο πουρές καρότου με καπνιστή πάπρικα και τραγανό κρεμμύδι.