fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Όμιλος Σαράντης στηρίζει τον Ξενώνα Φοίβη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο Όμιλος Σαράντη σχεδίασε και υλοποιεί ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τα Hondos Center το διάστημα 7 Μαρτίου -21 Μαρτίου για τη στήριξη του Ξενώνα Φοίβη

Ο Ξενώνας, ιδρύθηκε το 1965 και έχει ως πρωταρχικό του μέλημα την προστασία και περίθαλψη των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους. Την ενέργεια πλαισιώνουν οι μάρκες του ομίλου Wella, Noxzema, Bioten και Orzene τις οποίες θα μπορούν οι καταναλωτές να αγοράσουν με έκπτωση 40%.

Με την αγορά των παραπάνω προϊόντων ο Όμιλος Σαράντη στηρίζει έμπρακτα τη δράση του ξενώνα προσφέροντάς στις φιλοξενούμενες τα απαραίτητα προϊόντα υγειινής, καθώς επίσης και την οικονομική βοήθεια για τις απαραίτητες λειτουργίες του ξενώνα.

Ακόμα, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 08 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Hondos Center στην Ερμού όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και στήριξης στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα Φοίβη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8/3/2019 από τις 16:00 έως τις 20:00, στο πολυκατάστημα της Ερμού για να γιορτάσουμε τις γυναίκες και να στηρίξουμε το δύσκολο έργο του Ξενώνα.