fbpx

Lime: πώς θα φορέσετε αυτό το "δύσκολο" ομολογουμένως χρώμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

To είδαμε σε όλες τις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών

Το Lime green είναι ένα πολύ φωτεινό, χαρούμενο και αισιόδοξο χρώμα που μπορεί να φορεθεί εύκολα την περίοδο του καλοκαιριού. Μας αρέσει πολύ γιατί έχει μια ανατροπή και εξωτερικεύει τον girlie ευατό μας. Αρκετά τολμηρό δίνει φώς στα σύνολα και τραβάει όλα τα βλέμματα. Ο οίκος Prada γέμισε την πασαρέλα με lime σύνολα για την άνοιξη -καλοκαίρι 2019, ενώ ο οίκος Balencianga έδειξε απίθανες γόβες σε lime απόχρωση. Απο την άλλη η τετράγωνη τσάντα του οίκου Rejina Pyo’s σε κροκό έχει γίνει ανάρπαστη απο τις influencers του instagram και τα kitten heels ποτέ δεν έδειχναν πιο παιχνιδιάρικα.

Δείτε σύνολα και αξεσουάρ στην πιο hot απόχρωση του φετινού καλοκαιριού και μάθετε πώς θα τα συνδυάσετε σωστά.

Shorts σε νέον απόχρωση του οίκου Off-White, αξίας £370, διαθέσιμο στο Net-a-porter.com. Τολμήστε το μόνο αν είστε ψηλόλιγνες και συνδυάστε το με tank tops, φούτερ και παρκά.

Σακάκι και παντελόν του οίκου Marc Cain, αξίας £409 και £209 αντίστοιχα, θα τα βρείτε στο Marc-cain.com. Το κοστούμι της άνοιξης φέτος είναι το απόλυτο Must Have και το χρώμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε είναι σίγουρα το lime.

Reserved κοκάλινα γυαλιά ηλίου, θα τα βρείτε στο Reserved.com. Επενδύστε σε μεγάλα γυαλιά ηλίου και ελαφρώς διάφανα

Η σατέν στέκα για τα μαλλιά της Prada, αξίας £170 θα την βρείτε στο Prada.com. Μπορείτε να φορέσετε μια στέκα σε έντονο lime με ήσυχο μακιγιάζ, ίσια μαλλιά και ελάχιστα κοσμήματα.

Kitten heels mules απο τον οίκο By Far αξίας £278.67, διαθέσιμα στο Byfar.com. Υπέροχα, παιχνιδιάρικα δείχνουν καταπληκτικά σε μαυρισμένα πόδια.

Κρεπ μίντι φόρεμα της Emilia Wickstead, αξίας £955, θα το βρείτε στο Matchesfashion.com. Επενδύστε σε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα οτι πρέπει για τους γάμους και τις βαφτίσεις του καλοκαιριού.

Κροκό τετράγωνη τσάντα απο δέρμα απο την Rejina Pyo, αξίας £490, θα την βρείτε στο Brownsfashion.com. Ποτέ μια τσάντα δεν μας έχει απασχολήσει περισσότερο απο όσο αυτή η ξεχωριστή και κουκλίστικη box bag. Τόσο υπέροχη που συνδυάζεται με ολα τα σύνολα.