fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί η Kate Middleton έκλεψε την παράσταση απο την εγκυμονούσα Μάρκλ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια της κοινής δημόσιας εμφάνιση των δύο γυναικών στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ

Λευκό σύνολο και ασορτί καπέλο η Μέγκαν, κατακόκκινο στενό παλτό η Μίντλετον. Οι δύο δούκισσες συναντήθηκαν ξανά με αφορμή την Commonwealth Day (Ημέρα της Κοινοπολιτείας). Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.



Η Μίντλετον ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση ωστόσο απο την υπόλοιπή βασιλική οικογένεια με το εκτυφλωτικό κόκκινο παλτό σε στενή γραμμή που επέλεξε για την περίσταση. Φρόντισε μάλιστα να συνδυάσει το κόκκινο Catherine Walker παλτό της με επίσης κόκκινο φόρεμα και καπέλο, καθώς και ψηλοτάκουνες γκρι καστόρινες γόβες. Η 37χρονη Δούκισσα και μελοντική βασιλισσα έδειχνε ακαταμάχητη και επισκίασε τους πάντες ακόμα και την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ η οποία επέλεξε λευκό σύνολο της Victoria Beckham.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι οι δύο δούκισσες χαμογελούσαν και έδειχναν πολύ ευδιάθετες. Επιπλέον αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό και φιλήθηκαν εγκάρδια δίνοντας τέλος στην φημολογία που είχε ξεσπάσει πριν απο λίγο καιρό οτι ανταγωνίζεται η μια την άλλη και είναι "στα μαχαίρια".

Μάλιστα ο φακός τις συνέλαβε να κουβεντιάζουν χαμογελαστές για αρκετή ώρα όσο περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.