fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μονόπετρο της Jennifer Lopez κοστίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακόμα και οι γεμολόγοι δεν μπορουν να καταλήξουν στο ακριβές κόστος

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να κάνει η ίδια την ανακοίνωση του αραβώνα της με τον αγαπημένο της με μια ρομαντική φωτογραφία στο Instagram, η οποία απεικόνιζε τα χέρια τους με τον Ροντρίγκεζ πιασμένα και στο δαχτυλό της το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνα. Τον ερχόμενο Ιούλιο η σταρ θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια με μια περιοδεία στην Αμερική. Η Λόπεζ μάλιστα τότε θα κάνει και την τελετή του γάμου της, μια τελετή που περίμενε ανυπόμονα, όπως έχει δηλώσει στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις.

Για την τραγουδίστρα αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος και για τον Ροντρίγκεζ ο δεύτερος, ενώ αμφότεροι έχουν από δύο παιδιά, από τους προηγούμενους γάμους τους. Ο Ροντρίγκεζ, για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι πρώην αθλητής του μπέιζμπολ και πρώην σύντροφος της Μαντόνα.

Πάντως μεγάλο θέμα έχει γίνει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράει η Λόπεζ καθώς εκτός απο το γεγονός οτι βγάζει μάτι, κοστίζει και μια περιουσία. Στην τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Μαιάμι, το χέρι της λατίνας σταρ κοσμούσε το μονόπετρο καθώς έφευγε με τον Ροντρίγκεζ απο το γυμναστήριο.

Το τετράγωνο διαμάντι της σταρ βγάζει κυριολεκτικά μάτι και ακόμα κανείς ειδικός δεν μπορεί να εκτιμήσει με ακρίβεια το κόστος του.

Ο Ajay Anand, CEO του οίκου διαμαντών Rare Carat, δήλωσε "Η ομάδα των γεμολόγων μας οτι το συγκεκριμένο διαμάντι είναι 20 καράτια και κοστίζει περίπου $4.5 εκατομμύρια." Οι ειδικοί εκτιμητές διαμαντών δήλωσααν στο περιοδικό People οτι η τιμή του δαχτυλιδιού κυμαίνεται απο 1 μέχρι 5 εκατομμύρια και μπορεί αν είναι 11, 15 ή 20 καράτια.