fbpx

Κέιτ Μιντλετον - Μέγκαν Μάρκλ: Απο μακριά και... αγαπημένες!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σε ησυχία δεν μας αφήνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Κάθε εβδομαδα κάποιο γεγονός, ένα νέο που τους αφορά, μια αναπτρεπτική δημόσια εμφάνιση, ένα πάρτι, θα μας απασχολήσει απο το βρετανικό βασιλικό...μέτωπο. Τα τελευταία νέα λοιπόν αφορούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη έγκυο σύζυγό του Μέγκαν οι οποίοι ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ. Το ανακοίνωσε άλλωστε το Παλάτι και φυσικά εκρίνει και η βασίλισσα Ελισάβετ.

"Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι "βοηθοί" και οι γραμματείς του ζευγαριού ωστόσο σίγουρη είναι η θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων η οποία θα είναι η πρώην βοηθός της Χιλαρι Κλιντον το 2016, Sara Latham.

Σύμφωνα με την βασιλική εκπρόσωπο Rebecca English, η οποία εργάζεται στην Daily Mail, ανακοίνωσε οτι η Δούκισσα του Σάσεξ ήθελε να ξεφύγει απο την στενή παρακολούθηση του Παλατιού καθώς αισθανόταν σαν χρυσόψαρο μέσα στην γυάλα. Μάλιστα τόνισε οτι ο λόγος που το κάνει είναι για να προστατεύσει το αγέννητο παιδι της.







Διαβάστε ακόμα