fbpx

Η τσάντα που τα "σπάει" στο instagram είναι ένα... lunch box

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η λίστα αναμονής είναι τεράστια και όπως ολες οι "σταρ" 'ετσι και αυτή έχει αποκτήσει όνομα

Η τσάντα -φαινόμενο λοιπόν ακούει στο όνομα Patsy και αποτελεί μήλο της έριδος ανάμεσα στα It girls. Αλλωστε οι influencers του διαδικτύου ξέρουν πολύ καλά την δύναμη του ιντερνετ και πόσο επηρεάζουν την κοινή γνώμη με ένα "ποστάρισμα". Τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις τους και οι τσάντες φυσικά αποτελούν το αντικείμενο του πόθου όλων των γυναικών.

Η Patsy λοιπόν δεν είναι άλλη μια τσάντα. Είναι η It bag της φετινής σεζόν (μια απο τις 3-4 για να είμαστε ακριβείς) με μεγάλη λίστα αναμονής. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας Gabriela Hearst και θυμίζει το lunch box που παίρναμε στο σχολείο. Είναι εμπνευσμένη απο τις εργαζόμενες γυναίκες της δεκαετίας του 1940 και πρόκειται για μια πανέμορφη τσάντα με φεμινιστικά ένστικτα.

"Εμπνεύστηκα απο τα lunch boxes των γυναικών την εποχή του 1940" λέει η σχεδιάστρια. "Κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου απο το 1940 ώς το 1945, η εργασία στις γυναίκες αυξήθηκε εντυπωσιακά με αποκορύφωμα το 1945 όπου εργαζόταν 1 στις 3 παντρεμένες γυναίκες. Αυτές οι εργαζόμενες κουβαλούσαν το κολατσιό και το μεσημεριανό τους γεύμα σε τετράγωνα κουτιά τα οποία αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση για την συλλογή μου" συμπληρώνει η Hearst.

Οι Patsy μοσχοπουλήθηκαν στο διαδίκτυο και εξαφανίστηκαν σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία τους, δημιουργώντας μια τεράστια λίστα αναμονής η οποία φυσικά έκανε πλουσιότερη την δαιμόνια σχεδιάστρια η οποία ήδη οραματίζεται την επόμενη It bag.