fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα γυαλιά ηλίου που πρέπει να επενδύσετε αυτή την εποχή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο τα μικροσκοπικά μέχρι τα XXL, τα νέα γυαλιά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Είναι επίσημο, διανύουμε την ωραιότερη περίοδο του χρόνου με τις ανοιξιάτικες ηλιόλουστες μέρες να κάνουν έντονη την παρουσία τους. Οι πρώτες καπαρντίνες και τα ανοιχτόχρωμα σύνολα κάνουν την εμφάνιση τους και φυσικά τα γυαλιά ηλίου που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά στυλ, σχέδια και χρώματα ωστόσο εσείς καλό θα είναι να επενδύσετε σε ένα ή και στα τρία επικρατέστερα trends της φετινής σεζόν.

Δείτε τα πιο δημοφιλή trends

Τα Mini

Τα miniature γυαλιά παραμένουν στην πρώτη γραμμή με τις fashion influencers να τα φοράνε σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις τους. Τα Matrix-style μινι γυαλιά ηλίου είναι απο τα πιο αγαπημένα όπως και τα Prada cat-eye αλλά και τα πιο τετράγωνα του οίκου Dior.

Τα Oversized

Τα μεγάλα γυαλιά σας πάνε με στυλ παντού, απο το γραφείο μέχρι την κοσμική παραλία Διάφανα, τετράγωνα, με κοκκάλινους και μεταλικούς σκελετούς τα oversized sunnies είναι αριστοκρατικά, κρύβουν τα μάτια και σας προστατεύουν απο την ακτινοβολία.

Τα classics

Τα γυαλιά σε Retro ύφος είναι σοφιστικέ, ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα καθώς κολακεύουν και προσθέτουν στυλ. Οι οίκοι Balenciaga και Givenchy διαθέτουν μερικά απο τα ωραιότερα και πιο elegant ζευγάρια aviators. Αποκτήστε αυτά τα ρετρο sunnies και θυμηθείτε το Top Gun των εφηβικών μας χρόνων.