fbpx

Υπέροχα καλοσχηματισμένα φρύδια με τις τεχνικές του ημιμόνιμου μακιγιάζ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η κορυφαία brow expert Σταυρούλα Γιαννούλη εξηγεί στις αναγνώστριες του CityWoman.gr τις τεχνικές του microblading και της σκίασης φρυδιών αλλά και πώς μπορούν να συνδυαστούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ποιά γυναίκα δεν θέλει να αποκτήσει πιο εκφραστικό πρόσωπο, πιο όμορφο βλέμμα και να δείχνει πιο περιποιημένη και φυσικά πιο νέα; Τα φρύδια είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του προσώπου που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση μας. Οι επαγγελματίες make up artists θεωρούν τα φρύδια βασικό στοιχείο στο "χτίσιμο" του προσώπου. Είναι γεγονός πως το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν να αλλάξουν δραματικά την έκφραση και το στιλ ενός ατόμου. Δυστυχώς στον χώρο της αισθητικής ακούμε πολλές ανακρίβειες σχετικά με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών. Επιπλέον βλέπουμε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας γυναίκες με πολύ κακόγουστα και έντονα φρύδια τα οποία μόνο φυσικά δεν δείχνουν.

Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών έναν ειδικό εμπειρογνώμονα με βαθειά γνώση στον τομέα του μακιγιάζ και του styling. Η έμπειρη brow expert και ειδική στο μόνιμο μακιγιάζ Σταυρούλα Γιαννούλη μας εξηγει πως δημιουργεί άψογα φρύδια με τις τεχνικές του πολυσυζητημένου microblading και τις σκίασης.

"Υπάρχουν δαφορετικές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ. Το Microblading είναι μια τεχνική που δημιουργούμε πολύ λεπτές γραμμούλες με ειδικές βελόνες. Γίνεται με το χέρι και όχι με κάποιο μηχάνημα. Δημιουργεί μικροτραυματισμό στο δέρμα δημιουργώντας ένα κόψιμο. Αυτές οι πολύ λεπτές γραμμούλες μπλέκονται με τις φυσικές τρίχες και δίνουν μια πολύ φυσική πύκνωση, φτιάχνοντας ταυτόχρονα ή διορθώνοντας το φυσικό σχήμα των φρυδιών. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις με πολύ αραιό φρύδι ή με μικρά κενά. Επίσης, είναι ιδανικό σε περιπτώσεις ξηρού δέρματος, γιατί οι γραμμούλες που μιμούνται τις φυσικές τρίχες γίνονται έντονες και έχουν μεγάλη διάρκεια" λέει στο citywoman.gr η κυρία Γιαννούλη και συνεχίζει:

"Η τεχνική της Σκίασης δίνει ένα εφέ λεπτής πούδρας σε όλο το σχήμα του φρυδιού ή δίνοντας την εντύπωση του τρισδιάστατου με την τεχνική ombre με απαλό χρώμα στο ξεκίνημα του φρυδιού και πιο έντονο στη μέση του φρυδιού και προς το τέλος της ουράς. Ενδείκνυται σε πολύ λιπαρά δέρματα ή σε περιπτώσεις μεγάλης απώλειας φυσικών τριχών που έχουν καταστραφεί από το πολύ συχνό βγάλσιμο των τριχών. Επίσης το συστήνουμε σε κυρίες που έχουν παλιό τατουάζ για την κάλυψη του και ίσως ενός παλιού κακού χρώματος".

Μπορούμε άραγε να συνδυάσουμε τις δύο τεχνικές;

"Φυσκά και μπορεί να γίνει συνδυασμός για να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οι γραμμούλες και η σκίαση είναι ιδανικό για ανθρώπους με αλωπεκία καθώς δίνει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Μπορεί να συνδυαστεί σκιά που γίνεται με το χέρι ή με μηχάνημα. Η τεχνική σκιάς με το χέρι γίνεται συμπληρώνοντας σκιά σε κεντρικό σημείο στο φρύδι δίνοντας βάθος. Μπορεί να καλύψει παλιό ημιμόνιμο μακιγιάζ και να διορθώση παλιό χρώμα με φυσική απόχρωση. Με την σκίαση με μηχάνημα δημιουργούμε τρισδιάστατο αποτέλεσμα σε διάφορους τόνους χρώματος δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα αφού λείπουν σχεδόν όλες οι φυσικές τρίχες".

BioColours

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434
Site: www.biocolours.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-825-3469