fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 5 νέα χρώματα στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τολμηρά ροζ, ξανθό του μελιού μέχρι και το ανοιχτό πράσινο της μέντας

Οι προσταγές της μόδας για τα colortrends για την άνοιξη - καλοκαίρι 2019 είναι ιδιαιτέρως εκκεντρικές και πολύ "φωτογενείς". Το χρυσοκάστανο, το χρώμα της μέντας, το pale ροζ, οι αποχρώσεις του μελιού και τα γκρι μαλλιά είναι οι πιο δυνατές τάσεις στα μαλλιά αυτή την σεζόν.

Το ροζ επιλέγουν απο καιρό οι σταρ της παγκόσμιας σόουμπιζ όπως η Lady Gaga η Cardi B αλλά και οι αδερφές Kardashian. Το pale ροζ ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενω οι πιο σταρένιες καλό θα είναι να προτιμήσουν ένα ροζ- ροδακινί.

Ένα εκκεντρικό και αρκετά πρωτότυπο χρώμα που είδαμε στις πασαρέλες αλλα και στα μαλλιά των σταρ του Instagram είναι αυτό της μέντας. Αν είστε αρκετά τολμηρές μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κοντά μαλλιά ή σε καρέ.

Το καστανό με χρυσές ανταύγειες είναι ένα hairtrend που κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες και φωτίζει όμορφα το πρόσωπο.

Οι ξανθές αποχρώσεις του μελιού είναι το χρώμα που επιλέγουν τα περισσότερα μοντέλα. Σικ και σεξι το ξανθό αυτό ταιριάζει και κολακεύει ακόμα και τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες.

Τα ασημένια -γκρι μαλλιά δείχνουν υπέροχα όταν είναι μακριά και καλοχτενισμένα. Πρόκειται σίγουρα για μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ σας αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση.