fbpx

Το νέο άρωμα της Kylie Jenner έχει σχήμα χειλιών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συνεργάστηκε μαζί με την μεγαλύτερη αδερφή της Kim Kardashian West

Το πρώτο άρωμα που θα κυκλοφορήσει η διάσημη και ζάμπλουτη reality star θα είναι σε ένα μπουκάλι σε σχήμα υπερμεγέθη χειλιών και θα κοστίζει 40 δολάρια. Μάλιστα η Kylie συνεργάστηκε με την αδερφή της Kim στο συγκεκριμένο project. H τελευταία ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram οτι το πρώτο άρωμα της Jenner θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 26 Απριλίου απο την KKWFragrance.com.

Πρόκειται για ένα μεθυστικό άρωμα σε τρία διαφορετικά χρωματιστά μπουκάλια που θα θυμίζουν σαρκώδη χείλη - κόκκινο, ροζ και nude.

Όσο για την μυρωδιά του αρώματος θα έχει νότες απο άνθη κόκκινου λωτού, κεχριμπάρι και παιώνια. Το κόστος υπολογίζεται στα 40 δολάρια το μπουκάλι. Την καμπάνια του αρώματος στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο διάσημες αδερφές επιμελήθηκε ο Hype Williams.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε οτι η Kylie είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη billionaire. Η 21χρονη Kylie Jenner έχει πλέον μια περιουσία που θα έκανε όλες τις αδερφές της πανίσχυρης οικογένειάς της να την θαυμάζουν και ίσως να την ζηλεύουν και λίγο. Η ιδρύτρια της εταιρείας Kylie Cosmetics, που μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής μπήκε στη λίστα των αυτοδημιούργητων δισεκατομμυριούχων του Forbes μαζί με την επίσημη ενηλικίωσή της.