fbpx

Τα μέλης της Βασιλικής οικογένειας γιόρτασαν το Πάσχα αλλά και τα γενέθλια της Ελισάβετ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Γιατί έλεπε η Μέγκαν Μάρκλ;

Σύσσωμη η βασιλική οκογένεια συναντήθηκε στην εκκλησία για την Θεία Λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα. Φέτος μάλιστα ο εορτασμός του Πάσχα συνέπεσε με τα 93α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ της γηραιότερης μονάρχη και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926, στην οδό Μπράτον, στο κεντρικό Λονδίνο και έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία 25 ετών, που σημαίνει ότι είναι περισσότερα από 67 χρόνια στη βασιλεία.

Πολλά ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έφτασαν στο Κάστρο του Windsor για την Πασχαλινή Λειτουργία. Ανάμεσα τους η Kate και ο William, η πριγκίπισσα Beatrice και ο πατέρας της πρίγκιπας Andrew, ο πρίγκιπας Prince Edward με την σύζυγο του Sophie και η κόρη τους Louise αλλά και ο Mike και η Zara Tindall.

Φυσικά αυτή που ξεχώρισε με το υπέροχο baby blue σύνολο ήταν η Kate Middleton. Η πριγκίπισσα φόρεσε το ωραιότερο ανοιξιάτικο outfit και το συνδύασε ολόσωστα με ασορτί καπέλο γόβες και clutch.

Aπούσα ήταν η σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ, που είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και περιμένει απο στιγμή σε στιγμή να γεννήσει. Ο πρίγκιπας φυσικά παραβρέθηκε στην εκκλησία μαζί με την Autumn Phillips και τον Peter Phillips. Ο Χάρι και η Μέγκαν ανάρτησαν το ευχετήριο μήνυμά του για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram που έγραφε "Ευτυχισμένα γενέθλια Μεγαλειοτάτη, Κυρία, Γιαγιά. Σας ευχόμαστε να περάσετε την πιο υπέροχη μέρα! Χάρι & Μεγκάν", έγραψαν.