fbpx

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την Κέιτ Μίντλετον να γελάσει την Κυριακή του Πάσχα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τους δύο πρίγκιπες να μην αντάλλαξαν κουβέντα κατά την διάρκεια της Πασχαλινής Λειτουργίας την περασμένη Κυριακή.

Υπάρχει βασιλική οικογένεια χωρίς ίντριγκες και δολοπλοκίες; Οι φήμες για το βασιλικό ζεύγος Χάρι και Μέγκαν οργιάζουν σχετικά με την κακή σχέση που έχει το ζευγάρι τόσο με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ όσο και με την Βασίλισσα Ελισάβετ. Την ώρα που η βασίλισσα γιόρτασε τα 93α γενέθλιά της την περασμένη Κυριακή, φουντώνουν οι φήμες ότι ο Ουίλιαμ θέλει να στείλει το Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να ζήσουν στην εξωτική Μποτσουάνα. Σύμφωνα με τους Sunday Times η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανό να μετακομίσουν στην Αφρική. Το πριγκιπικό ζευγάρι θα μείνει στο εξωτερικό για δύο έως τρία χρόνια, συνδυάζοντας το έργο τους ως πρεσβευτές της Κοινοπολιτείας με το φιλανθρωπικό έργο και την προώθηση της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό θα τους προσφέρει ένα διάλειμμα από τις εντάσεις που έχουν προκύψει μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ τους τελευταίους μήνες, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσουν την «δημόσια εικόνα» του βασιλικού ζευγαριού. Η Αφρική άλλωστε είναι αγαπημένος προορισμός του πρίγκιπα Χάρι και μάλιστα έχει αποκαλέσει την Μποτσουάνα «δεύτερη πατρίδα» του. Οι ρομαντικές διακοπές του ζευγαριού στη Μποτσουάνα τον Αύγουστο του 2017, είχαν καταγραφεί από το φωτογραφικό φακό.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα οι δύο πρίγκιπες περνάνε την χειρότερη περίοδο καθώς ο Ουίλιαμ (μελλοντικός βασιλιάς) έχει ενοχληθεί απο την μεγάλη δημοτικότητα του μικρότερου αδερφού του και της εκρηκτικής Μέγκαν. Μάλιστα μετά την τελευταία δημόσια εμφάνιση των δύο αδερφών στην Πασχαλινή Λειτουργία την περασμένη Κυριακή τα tabloids πήραν φωτιά καθώς Χάρι και Ουίλιαμ δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν οτι τα δύο αδέρφια είναι στα μαχαίρια και ο Χάρι έκανε οτι μπορούσε για να αποφύγει τόσο τον Ουίλιαμ όσο και την σύζυγο του Κέιτ.

Ωστόσο νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποκαλύπτουν ακριβώς το αντίθετο. Ο πρίγκιπας Χάρι συνομίλησε τόσο με την Κέιτ Μίντλετον όσο και με τον αδερφό του. Μάλιστα η Κέιτ έδειχνε να διασκεδάζει καθώς χαμογελούσε και ήταν ιδιαίτερα άνετη.

Οι φήμες ξεκίνησαν αρχικά απο την στιγμή που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν μόνοι στην εκκλησία ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε μαζί με την Autumn και τον Peter Phillips.