fbpx

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Χάρι έκαναν μια κοινή εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στο αβαείο του Γουεστμίνστερ, σε μια εκδήλωση για να τιμήσουν τις θυσίες των δυνάμεων της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Κόντρα στις φήμες των προηγούμενων ημερών που ήθελαν τα δύο ζευγάρια να είναι στα μαχαίρια ο πρίγκιπας Χάρι συνόδευσε την δούκισσα του Κέιμπριτζ στην τελετή μνήμης για την Anzac Day. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν παραβρέθηκε καθώς βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία και αποτίει φόρο τιμής σε μια υπηρεσία στο Όκλαντ σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη μάχη.

Κέιτ και Χάρι έφτασαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο Αβαείο και τίποτα δεν μαρτυρούσε οτι υπάρχει έντονη κόντρα μεταξύ τους.

Για την συγκεκριμένη εκδήλωση η πριγκίπισσα επέλεξε ένα παλτό - φόρεμα της Catherine Walker. Το συνδύασε με Emmy London clutch και πράσινες γόβες. Τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν απο τον οίκο Kiki McDonough. Το καπέλο ωστόσο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση καθώς είχε φτερά και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα καμψό. Κοστίζει $566 και είναι απο την σχεδιάστρια Rosie Olivia. Η Κέιτ Μίντλετον έχει αδυναμία στα παλτό - φορέματα και τα επιλέγει πολύ συχνά για τις επίσημες εμφανίσεις της.