fbpx

Γέννησε η Μέγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ταύρος στο ζώδιο το νέο βασιλικό μωρό

Το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι γεννήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και είναι αγόρι. Όπως ήταν αναμενόμενο η γέννηση του μωρού της Μαρκλ έσπασε μια σειρά από πρωτόκολλα, αφού σε τίποτα δεν θύμισε τις γεννήσεις του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. Το γεγονός οτι το νέο βασιλικό μωρό, δεν είναι διάδοχος του θρόνου, όπως είναι ο πρίγκιπας Τζορτζ, τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον είχε έως και υποχρέωση να δείξει αμέσως στις κάμερες για να γνωρίζουν οι Βρετανοί το βασιλιά που θα έχουν προς το τέλος του αιώνα, έδωσε την δυνατότητα στην Μέγκαν Μαρκλ να γεννήσει σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ.

Ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα δούμε το βασιλικό μωρό τις επόμενες ημέρες. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι 7ος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, πίσω από τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον θείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον εξάδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ, την εξαδέλφη του πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον εξάδελφό του πρίγκιπα Λούις και τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι.

Το βασιλικό ζευγάρι σύμφωνα με δηλώσεις του πανευτυχή πατέρα δεν έχει αποφασίσει τι όνομα θα δώσει στο μωρό. Ο 34χρονος Χάρι έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος και δήλωσε πως είναι περήφανος για την σύζυγο του.

Το βασιλικό μωρό έχει βάρος περίπου 3,3 κιλά ενώ ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στον τοκετό.