fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφήθηκαν με τον γιό τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και το όνομα αυτού... Άρτσι Χάρισον Μαουντμπέιτεν

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ να κοιτάζει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που είναι στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ.

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιο τους Άρτσι Χάρισον Μαουντμπέιτεν Ουίνδσορ. Σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα το όγδοο δισέγγονό της στον Πύργο του Ουίνδσορ. Ο Δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Δούκισσας ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή».

Τι σημαίνει όμως το όνομα του βασιλικού μωρού; Το Archie έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και είναι η κομμένη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ. Σημαίνει, αυθεντικός και γενναίος. Το ζευγάρι νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης εμφανίστηκε αγκαλιά με το νεογέννητο. Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε λευκό φόρεμα σε κλασική γραμμή, ενώ έδειχνε πολύ χαρούμενη. Ο πρίγκιπας Χαρι επίσης δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.