fbpx

H Bella Hadid και η Kendall Jenner διασκεδάζουν στο Μονακό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Βγαίνοντας απο το γιοτ του Tommy Hilfinger κάνουν άσεμνες κινήσεις ενώ κρατάνε ποτήρια με κρασί.

Η Kendall Jenner και η Bella Hadid ζούν μεγάλες στιγμές στο Μονακό με τους διάσημους φίλους τους και η αλήθεια είναι οτι όταν είδαμε τις φωτογραφίες, ζηλέψαμε ελαφρώς τόσο για την ανεμελιά όσο και για το lifestye τους. Τα top models εθεάθησαν να φεύγουν απο το γιοτ τουTommy Hilfiger μαζί με την Kris Jenner και τον Corey Gamble. Η Hadid φορούσε ένα στράπλες δερμάτινο φόρεμα σε μουσταρδί απόχρωση και η Jenner ένα εντυπωσιακό lurex jumpsuit απο την συλλογή Tommy X Zendaya. Οι δύο διάσημες κολλητές κρατούσαν ποτήρια γεμάτα με κρασί.

Τα μοντέλα την ώρα που έφευγαν απο το σκάφος του Hilfiger και επιβιβάζονταν στο φουσκωτό είδαν τους παπαράτσι σε απόσταση αναπνοής και φυσικά αντέδρασαν σηκώνοντας το μεσαίο τους δάχτυλο. Τόσο η Jenner όσο και η Hadid βρίσκονται στο απόγειο της καριέρα τους και δεν σταματούν να πηγαίνουν σε πάρτι και να διασκεδάζουν όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάσημες φίλες αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στα φλας των παπαράτσι καθώς ένα χρόνο πριν έκαναν την ίδια χειρονομία σε εστιατόριο στο Μιλάνο όταν τις φωτογράφισαν την ώρα που απολάμβαναν το σπαγγέτι τους.