fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πιο δημοφιλή hairstyles αυτή την στιγμή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι σταρ τα έχουν υιοθετήσει απο καιρό.

Δεν έχει μεγάλη σημασία αν έχετε μπούκλες, ίσια ή σγουρά μαλλιά καθώς οι μεγάλες τάσεις στο hairstyling αφορούν περισσότερο τα αξεσουάρ και το μήκος των μαλλιών. Παρακάτω θα δείτε τις 5 πιο ισχυρές τάσεις σε χτενίσματα που συναντάμε παντού το καλοκαίρι του 2019.

Οι αφέλειες είναι ένα απο τα πιο δυνατά trends στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι. Η Sophie Turner εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας X Men στην οποία πρωταγωνιστεί με φοβερό χτένισμα και μακριές αφέλειες.

Η Jennifer Lopez είναι απο τις πρώτες που υιοθετεί τα νέα hairt trends όπως αυτό το υπέροχο ψηλό ponytail. Όσο πιο υψηλή η θερμοκρασία τόσο πιο ψηλό το ponytail!

Οι μπαρέτες είναι massive trend και φοριούνται με έξυπνους και παιχνιδιάρικους τρόπους. Μια ωραία ιδέα είναι να συνδυάσετε πολλές μαύρες μπαρέτες σε ξανθά μαλλιά και το αντίθετο φυσικά.

Ρομαντικές λεπτομέρειες στις στέκες για το καλοκαίρι του 2019. Προσδίδουν ένα posh αποτέλεσμα και σας γλιτώνουν απο το κομμωτήριο.

Το μακρύ καρέ απο τα '90s παραμένει πολύ ισχυρό hair trend για μια σεζόν ακόμη. Η Kim Kardashian West πόσταρε μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους και τρέλανε τους followers της στο instagram. Ένα απο τα αγαπημένα μας χτενίσματα για το φετινό καλοκαίρι.