fbpx

Η απόλυτη travel bag είναι αυτή που κρατάει η Priyanka Chopra

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η τεράστια tote του Christian Dior.

Τους τελευταίους μήνες η monogrammed tote bag του οίκου Dior έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα χέρια των σταρ και των instagramers. Μεγάλη με πολλούς και άνετους χώρους και εσωτερικές τσέπες, αυτή η στυλάτη travel bag χωράει πολλά χρήσιμα αντικείμενα, πράγμα που την καθιστά απαραίτητη και ιδανική για ταξίδι με το αεροπλάνο. Μπουκάλια με νερό, νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα, βιβλίο, μάσκα ματιών και λαπτοπ, όλα χωράνε μέσα την υπέροχη tote του διάσημου οίκου.

Ανάμεσα στις A-listers που την έχουν κρατήσει και έχουν φωτογραφηθεί στο αεροδρόμιο αλλά και στην πόλη είναι η Rihanna και η Bella. Μάλιστα η τελευταία έχει τυπώσει και το όνομα της στην τσάντα της. Τώρα φαίνεται πώς ήρθε η σειρά της Priyanka Chopra να κυκλοφορήσει στους δρόμους με το hit της σεζόν.

Η Chopra εθεάθη στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγο της, Nick Jonas, να ψωνίζουν. Το ζευγάρι έμεινε στην γαλλική πρωτεύουσα το περασμένο Σαββατοκύριακο και η σταρ δεν αποχωρίστηκε ούτε για μια στιγμή την υπερμεγέθη τσάντα της. Μάλιστα την συνδύασε άψογα με V-neck jumpsuit, χρυσό περιδέραιο και λευκά μποτάκια.







Διαβάστε ακόμα