fbpx

Οι αδερφές Hadid έβαλαν φωτιά στην Disneyland

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα τοπ μοντελ έκαναν μια τολμηρή και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση

Οι δύο σουπερ σέξι αδερφές βρέθηκαν πρόσφατα στην Disneyland για να γιορτάσουν τα γενέθλια μιας κοινής τους φίλης. Οι Hadids επέλεξαν αθλητικά σύνολα με σορτς και crop tops και έκοψαν κυριολεκτικά τις ανάσες!

Η Gigi φόρεσε ένα σύνολο tie-dye (το μεγάλο trend του καλοκαιριού) της Cotton Citizen, ενώ η Bella επέλεξε μαύρο baggy basketball shorts τοπ με leopard λεπτομέρεια της εταιρείας UNIF. Αν και casual ντυμένες οι δύο αδερφές έδειχναν πολύ σέξι και κουλ ταυτόχρονα.

Και τα δύο μοντέλα συνδύασαν τα σύνολα τους με sneakers και ψηλές λευκές κάλτσες. Η Bella φόρεσε σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς απο τον οίκο Frasier Sterling και ένα διαμαντένιο κολιέ απο τον οίκο LaJoux. Η Gigi έιχε δεμένο ένα sweater γύρω απο την μέση της και φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου απο την προσωπική της συλλογή Gigi Hadid x Vogue και μια χρυσή αλυσίδα Missoma.

Μπορεί η Disneyland με τους εκατοντάδες επισκέπτες και τα παιδικά ουρλιαχτά να μην είναι το πιο glamorous μέρος για να εμφανιστούν τα σουπερ μόντελ ωστόσο οι Hadids κατάφεραν να μετατρέψουν το πάρκο σε πασαρέλα.

Ποιά απο τις δύο προτιμάτε;