fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία καταπληκτικά looks για να λάμψετε στους γάμους του καλοκαιριού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συνδυάστε κομψότητα και πολυτέλεια

Οι γάμοι του καλοκαιριού είναι μια καλή ευκαιρία για να αγοράσετε πολυτελή φορέματα και statement αξεσουάρ. Επενδύστε ανάλογα και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δείτε τα τρία elegant looks που σας προτείνουμε για να λάμψετε στον γάμο της καλύτερης σας φίλης!

Το ασύμμετρο μεταλλικό Paco Rabanne φόρεμα αξίας £470, απο το Matchesfashion.com αποτελεί μια σέξι και εντυπωσιακή επιλογή. Συνδυάστε το με την Paco Rabanne chrome mini τσάντα, αξίας £801, απο το Modaoperandi.com τα υπέροχα σκουλαρίκια αξίας £770, απο το Agmesnyc.com και τα Bottega Veneta πέδιλα, αξίας £510, απο το Bottegaveneta.com.

Το μαύρο πολυτελές φόρεμα, τα ψηλοτάκουνα και τα μαύρα γυαλιά ηλιίου είναι μια κομψή και διαχρονική επιλογή. Μακρύ φόρεμα απο τον οίκο The Row αξίας £2,880, απο το Matchesfashion.com και Manolo Blahnik γόβες αξίας £650, απο το Manoloblahnik.com. Το μοντέρνο clutch, αξίας £2,995, είναι απο το Net-A-Porter.com και τα γυαλιά αξίας £390, απο το Mytheresa.com.

Το δίδυμο απο την Δανία Rotate Birger Christensen υπογράφει αυτό το σικ crepe maxi φόρεμα σε γαλάζιο, αξίας £175, απο το Mytheresa. Συνδυάζεται με κομψά χρυσά κοσμήματα και σέξι animal print πέδιλα απο τον Gianvito Rossi αξίας £700, απο το Net-A-Porter.com.