fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kate Middleton: Μια πραγματική πριγκίπισσα του στυλ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Έλαμψε με τις εμφανίσεις της στο Wimbleton

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή εμφανίστηκε στον τελικό ανδρών του Γουίμπλεντον η Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του συζύγου της Πρίγκιπα Ουίλιαμ το βράδυ της Κυριακής. Αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση της Δούκισσας στο Γουίμπλεντον και τα σχόλια που απέσπασε ήταν αποθεωτικά καθώς επέλεξε ένα κομψό φόρεμα σε baby blue απόχρωση της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emilia Wickstead. Οι fashion experts παρατήρησαν οτι ο σύζυγος της φρόντισε να ντυθεί και αυτός με παρόμοιες αποχρώσεις καθώς συνδύασε το ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι με γαλάζιο πουκάμισο. Ήταν αναμφισβήτητα ένα πολύ κομψό ζευγάρι.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε τον τελικό γυναικών ανάμεσα στην Σερένα Γουίλιαμς με την Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ μαζί με την Μέγκαν Μάρκλ. Οι δύο δούκισσες κάθισαν στο βασιλικό θεωρείο μαζί με την αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα και έδειχναν χαμογελαστές και ευδιάθετες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η Μίντλετον επέλεξε να φορέσει ένα μίντι πράσινο φόρεμα Dolce & Gabbana, το οποίο κοστίζει 2.150 λίρες το οποίο είχε βάλει ξανά το 2016 σε επίσημο ταξίδι στον Καναδά. Η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κρεμ τσάντα του ίδιου οίκου, αξίας 1.050 λιρών και nude γόβες.

Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε το λευκό χρώμα, με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο Givenchy, αξίας 690 λίρες και λευκή πλισέ φούστα με μαύρα και γαλάζια σχέδια του οίκου Hugo Boss, αξίας 350 λιρών.