fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι στην πρεμιέρα του Lion King

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μαζί τους ήταν η Beyonce και o Jay Z

Τα social media έπαθαν φρενίτιδα απο την συνάντηση των 2 ζευγαριών και τους αποκαλούν ήδη οι Fab Four! Τα δύο δημοφιλή ζευγάρια συναντήθηκαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ της Disney Lion King που έγινε στην Leicester Square και εκατοντάδες θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς πίσω από τα κάγκελα για να δουν τις αφίξεις των celebrities. Επικράτησε πανικός την ώρα που οι 4 τους συνομιλούσαν ενώ τα φωτογραφικά φλας είχαν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας η εταιρεία The Walt Disney Company ανακοίνωσε μια παγκόσμια καμπάνια για την προστασία των λιονταριών που θα ονομάζεται Protect the Pride και θα υποστηριχθεί από την βασιλική οικογένεια μέσω του Royal Foundation.

Το "βασιλικό" ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας όπως αποκαλούν την Bey και τον Jay Z έφτασε μετά τον Δούκα και την Δούκισσα με την Beyonce να εντυπωσιάζει με το χρυσοκίτρινο αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε.

Η Μέγκαν φόρεσε ένα κλασικό μαύρο flare φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu, το οποίο συνδύασε με clutch bag του οίκου Gucci, γόβες απο τον οίκο Aquazzura και διαμαντένια σκουλαρίκια του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων Nikos Koulis.