fbpx

Τι φόρεσε η Kendall Jenner στον τελικό ανδρών στο Γουίμπλεντον;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιός είναι ο φίλος της, Fai Khadra, που εμφανίζεται συχνά δίπλα στο τοπ μόντελ;

Μια πολύ κομψή εμφάνιση έκανε την Κυριακή 14 Ιουλίου το πανέμορφο τοπ μόντελ Κένταλ Τζένερ στο Γουίμπλεντον. Ποιός είπε οτι οι αγώνες τένις αφορούν μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους πλούσιους socialites; Το Γουίμπλεντον είναι πόλος έλξης για μοντέλα και σταρ πρώτης γραμμής.

Η Κένταλ εμφανίστηκε άνετη και όμορφη με τον κολλητό της, Fai Khadra με τον οποίο φρόντισαν να ταιριάξουν τα σύνολα τους. Το 23χρονο μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μπλέ πουκάμισο και ένα κοντό λευκό σορτς, όλα απο τον οίκο Polo Ralph Lauren, που αποκάλυπτε τα καλλίγραμα πόδια της. Το λουκ ολοκληρώθηκε με τα Adidas Continental sneakers, τα μαύρα γυαλιά ηλίου και την λευκή τσάντα με αλυσίδες.

Και αν αναρωτιέστε ποιός είναι ο γοητευτικός νεαρός που συνοδεύει την Τζένερ να σας ενημερώσουμε πώς πρόκειται για έναν παλαιστίνιο socialite και μοντέλο με δύο διάσημες στον χώρο της μόδας δίδυμες αδερφές και πολλές διάσημες και όμορφες φίλες όπως οι αδερφές Hadid, η Hailey Bieber και οι αδερφές Jenner - Kardashian.

Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν ο Khadra έχει ερωτική σχέση με την Jenner καθώς οι δυό τους ποζάρουν σε φωτογραφίες που ανεβάζουν στο instagram σε απόλυτα φιλική διάθεση. Ο 28χρονος μάλιστα εμφανίστηκε στο reality "Keeping Up With The Kardashians" και ο τίτλος που του απέδωσαν ήταν φίλος της Κένταλ.