fbpx

H Camilla Morrone ξέρει πότε θα την χωρίσει ο Leonardo Di Caprio

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με ποιο επικό ζευγάρι του Χόλιγουντ συγκρίνει το μοντέλο την σχέση της με τον Λίο;

Ο Leonardo Di Caprio και η τελευταία σύντροφος του Camila Morrone έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους, η οποία μετράει ενάμιση χρόνο, διακριτικά μακριά απο τα φλας των παπαράτσι. Ωστόσο η Morrone, 22 ετών, έσπασε την σιωπή της όταν δέχτηκε αιχμηρά σχόλια στο instagram για την σχέση της με τον σταρ του Χόλιγουντ.

Η Morrone πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία του iconic χολιγουντιανού ζευγαριού Lauren Bacall και Humphrey Bogart‎, γράφοντας, "Μια αγάπη σαν αυτή". Το νεαρό μοντέλο αφήνει να εννοηθεί οτι συγκρίνει την ρομαντική σχέση της με τον DiCaprio με την αντίστοιχη του επικού ζευγαριού. Φυσικά οι καλά ενημερωμένοι δημοσιογράφοι του καναλιού Ε! σχολίασαν οτι ο DiCaprio, ο οποίος είναι 44, θα την παρατήσει πριν αυτή κλείσει τα 25.

Ο Di Caprio άλλωστε είναι γνωστό οτι δεν συνηθίζει να βγαίνει με κάποια γυναίκα αν αυτή είναι πάνω απο 25 χρονών. "Έχεις μόλις δύο χρόνια μέχρι να σε παρατήσει" έγραψε ένας ακόλουθος στην Morrone ενώ κάποιος άλλος σχολίασε ότι ο Λίο νοιάζεται μόνο για το σώμα της.