fbpx

Η Bella Hadid έγινε ξανθιά!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και κάνει διακοπές με μικροσκοπικό μπικίνι στην Ελλάδα

Φαίνεται πώς ο ερχομός των αδερφών Χαντίντ στην Ελλάδα έφερε τον καύσωνα καθώς οι σέξι φωτογραφίες και τα βίντεο στο instagram των δύο σούπερ μόντελ έχουν προκαλέσει πανικό. Η Μπέλα και η Τζίτζι βρίσκονται στην Μύκονο τα τελευταία 24ωρα και απολαμβάνουν τις παραλίες και την νυχτερινή ζωή του νησιού. Επίσης γιόρτασαν τα γενέθλια της μεγαλύτερης αδερφής τους, Αλάνα.

Η 22χρονη Μπέλα Χαντίντ ανήρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με την ίδια να φοράει ένα εντυπωσιακό μαγιό. Το μοντέλο πόζαρε στο φακό έχοντας για παρέα την special projects manager του Dior, Fanny Bourdette-Donon. Μια αποκαλυπτική» φωτογραφία πόσταρε και η Τζίτζι Χαντίντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εντωμεταξύ η Μπέλα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της επιστρέφοντας στο ξανθό χρώμα που είναι το φυσικό της. Λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα το τοπ μόντελ εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη με το νέο λουκ της, μάλιστα πήγε για μεσημεριανό μαζί με την colorist της Jenna Perry. Το νέο λαμπερό ξανθό λουκ της Χαντίντ σηματοδοτεί την μεγάλη αλλαγή στο στυλ του κορυφαίου μοντέλου και σίγουρα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές χιλιάδες θαυμάστριες