fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μπέλα Χαντίντ μόλις χώρισε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το μοντέλο δεν είναι πια με τον Weeknd

H Bella Hadid και ο Weeknd δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με το έγκυρο E! News. "Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τα ξαναβρούν, ωστόσο αυτή την εποχή ο καθένας έχει κάνει focus στα επαγγελματικά του" ανέφερε πηγή απο το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Hadid και ο The Weeknd βγαίνουν τα τελευταία 4 χρόνια με αρκετά on and off στην σχέση τους. Οι θαυμαστές του ζευγαριού απορούσαν τόσο καιρό γιατί η Bella Hadid και ο The Weeknd (το πραγματικό του όνομα είναι Abel Tesfaye) δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και γιατί δεν εμφανίζονται μαζί στα social media. Τα νέα λοιπόν είναι το λαμπερό ζευγάρι μόλις χώρισε.

Σύμφωνα με πηγή, η απόσταση και το αυστηρό επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο ανάγκαζε τόσα χρόνια το ζευγάρι να διατηρεί μια on-and-off σχέση. "Βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη αυτή την στιγμή και εκτός απο την σωματική απόσταση, υπάρχει και πνευματική" λέει άνθρωπος απο το περιβάλλον τους. "Η Bella προετοιμάζεται για το fashion week και ο Abel ετοιμάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά και έχει πάρει πολύ σοβαρό τον νέο του κινηματογραφικό ρόλο στην ταινία που θα συμμετέχει".

Η ίδια πηγή ανέφερε οτι η 22χρονη Hadid και ο 29χρονος Tesfaye λογομαχούσαν συχνά τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να μην διασκεδάζουν και να μην έχουν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες περι χωρισμού μέχρι σήμερα.