fbpx

Χώρισαν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι της showbizz!

H συναρπαστική τους σχέση ξεκίνησε το 2009 όταν η Cyrus και ο Hemsworth συναντήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας The Last Song. Έκτοτε ο δεσμός τους γνώρισε πολλά σκαμπανεβάσματα για να καταλήξει αργότερα σε γάμο στο σπίτι τους στο Τενεσί το Δεκέμβριο του 2018.

«10 χρόνια αργότερα ...» Η Cyrus έγραψε στην φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram την εποχή εκείνη.

Τώρα, ο εκπρόσωπος της Cyrus μίλησε στο αμερικάνικο περιοδικό People πως «ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν. Πρόκειται για δύο προσωπικότητες που εξελίσσονται και μεταβάλλονται διαρκώς ως σύντροφοι αλλά και ως άτομα. Έτσι, αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο ώστε να επικεντρωθούν στον εαυτό αλλά και στην καριέρα τους».

Η Cyrus και ο Hemsworth είχαν χωρίσει ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Hemsworth το 2012. Τρία χρόνια αργότερα, το 2015, το ζευγάρι ενώθηκε για να προχωρήσει στο γάμο του. Στο αφιερωματικό κείμενο για την Cyrus, στο τεύχος Φεβρουάριου του Vanity Fair, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στην απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου συνέβαλλε η κοινή τους εμπειρία από την τραγωδία, τον Νοέμβριο του 2018, όταν το σπίτι τους κάηκε στη φωτιά του Woolsey. «Όταν βιώνει κάποιος αυτό που βιώσαμε εμείς οι δύο, είναι αναπόφευκτο να προκύψει ένας ιδιαίτερα στενός δεσμός» είπε η τραγουδίστρια – ηθοποιός.







Διαβάστε ακόμα