fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 σταρ που θέλουμε να αντιγράψουμε το άψογο καλοκαιρινό στυλ τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτές οι A-listers είναι απο τις πιο καλόγουστες γυναίκες στον κόσμο

Σίγουρα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα οι ζεστές μέρες δεν βοηθάνε στο να διατηρήσουμε το στυλ μας χωρίς να αποκαλύψουμε πολύ δέρμα. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες celebrities που καταφέρνουν να είναι κομψές και όμορφες ακόμα και εν μέσω καύσωνα. Το ιδιαίτερο στυλ τους, το ύφος και το ταλέντο τους να συνδυάζουν σωστά τα αξεσουάρ, τα χρώματα και τα υλικά τις κάνει να ξεχωρίζουν και να αποτελούν fashion icons.

Δείτε τις 4 πιο καλόγουστες εμφανίσεις των σταρ που ξεχώρισαν τον φετινό Αύγουστο

Gwyneth Patrow

Η Gwyneth ξέρει πολύ καλά πώς τα σωστά παπούτσια μπορεί να "απογειώσουν" ένα σύνολο. Για το συγκεκριμένο φόρεμα επέλεξε strappies απο snake skin και εντυπωσίασε.

Jasmine Tookes

Ακόμα και τα μοντέλα της Victoria's Secret είναι παθιασμένα με τα φορέματα του brand Faithfull. Η Jasmine συνδυάζει το φόρεμα της με φλατ παπούτσια κατά την διάρκεια των διακοπών της.

Margot Robbie

Φαίνεται πως η Margot δεν μπορεί να αντισταθεί εύκολα στην γοητεία της εταιρείας U.S. import Doên. Συνήθως είναι τα φορέματα της συγκεκριμένης εταιρείας που κλέβουν την παράσταση, ωστόσο η σταρ επέλεξε μια αέρινη μπλούζα την οποία συνδύασε μοναδικά με λευκό ψηλόμεσο τζην.

Rosie Huntington-Whiteley

Με αψεγάδιαστο στυλ η Rosie συνδυάζει το τέλειο blazer με λευκό παντελόνι, μεγάλα γυαλιά ηλίου και τα Must Have strappy σανδάλια της φετινής σεζόν.