fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Beckhams κάνουν διακοπές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και φυσικά δοκιμάζουν και extreme sports!

Μια απίθανη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ. Κάθε φορά που εμφανίζονται όλοι μαζί "τρελαίνουν" τα media αλλά και τον κόσμο της μόδας. Οι Μπέκαμ λοιπόν αυτές τις μέρες κάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία και διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως κάνοντας extreme sports στα waterparks. Απο τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται οτι τόσο αυτή όσο και η διάσημη οικογένεια της περνάνε ένα φανταστικό καλοκαίρι.

Θαλάσσιο ποδήλατο, σκι και πολλά ακόμα παιχνίδια απολαμβάνει η αγαπημένη οικογένεια στο σκάφος το οποίο έχει νοικιάσει για να περάσει τις διακοπές του στην Ιταλία. Η μικρή Χάρπερ, ο Ντέιβιντ και ο Ρομέο δείχνουν να διασκεδάζουν πραγματικά και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Η Βικτόρια μεταξύ άλλων ανέβασε και μια φωτογραφία στα stories με τον διάσημο σύζυγο της να κάνει γιόγκα σχολιάζοντας με καμάρι "Φυσικά και μπορεί να το κάνει".

Το ζευγάρι πρόσφατα έκλεισε 20 χρόνια παντρεμένο και το γιόρτασε στις Βερσαλλίες. Μάλιστα φρόντισε να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τους 84 εκατομμύρια followers του στο instagram γράφοντας #couplegoals.