fbpx

H Gigi και η Bella Hadid είναι οι πιο σέξι αδερφές στον πλανήτη αυτή την στιγμή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και περνάνε υπέροχα παντού!

Και γιατί να το κρύψουν άλλωστε; Είναι όμορφες, διάσημες, καλλίγραμες, κορυφαίες στην δουλειά τους και πολύ πλούσιες. Πώς να μην περνάνε καλά λοιπόν οι δύο καλλονές; Οι αδεφές Hadid είναι οι πιο σέξι αδερφές στον κόσμο και οι πιο κεφάτες θα συμπληρώναμε. Είτε τις βλέπουμε σε after party, είτε στις πασαρέλες, είτε σε διακοπές στην Μύκονο είναι πάντα μαζί, αγαπημένες και χαρούμενες. Πριν απο δύο μέρες τα δύο τοπ μοντελ εμφανίστηκαν στα MTV Video Music Award και χάρισαν ομορφιά και κέφι σε όλους.

Ντυμένες με σέξι αλλά πάντα καλόγουστα σύνολα η Bella και η Gigi δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν, να τραγουδάνε, να χορεύουν ρυμθικά και να χαμογελάνε. Αγκάλιαζαν όλους τους διάσημους φίλους τους, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με νάζι και απέδειξαν οτι το σνομπ και βλοσυρό ύφος που υιοθετούν κάποιες celebrities είναι ξεπερασμένο και καθόλου ελκυστικό.

H Gigi απολαμβάνει το ποτό της ντυμένη άψογα με total look Tom Ford.

H Gigi και η Bella Hadid δεν ήταν υποψήφιες σε καμία κατηγορία έτσι μπόρεσαν να διασκεδάσουν ανενόχλητες και χωρίς το άγχος του διαγωνισμού. Το ακαταμάχητο "δίδυμο" ντύθηκε με τις ίδιες neutral αποχρώσεις και δεν σταμάτησε να χορεύει ούτε για μια στιγμή.