fbpx

Μια εκπληκτική μάσκα για λαμπερό δέρμα κάτω απο τα μάτια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πείτε αντίο στα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών.

Οι σακούλες και το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών αποτελεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά τόσο γυναίκες όσο και άντρες. Με την πάροδο του χρόνου και το γήρας, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και τα σημάδια κούρασης γίνονται πιο εμφανή. Πριν φτάσετε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι του πλαστικού δοκιμάστε μια καταπληκτική μάσκα για να ξεκουράσετε το δέρμα στην περιοχή των ματιών. Μπορείτε να την εφαρμόζετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα αρχικά και μετά 1 φορά κάθε δέκα μέρες.

Μάσκα απο πατάτα

Τρίψτε μια πατάτα στον τρίφτη. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι και ανακατέψτε. Εφαρμόστε τη μάσκα και αφήστε τη για 15 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Ξεπλύνετε το πρόσωπό και θα απολαύσετε ένα δέρμα απαλό και λαμπερό με κλειστούς πόρους και ενυδατωμένο.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι πατάτας και να το βάλετε στα βλέφαρα για 15-20 λεπτά. Οι πατάτες έχουν μια επίδραση ψύξης και μπορούν να φωτίσουν πραγματικά τους σκοτεινούς κύκλους κάτω από τα μάτια. Ακόμη ένας τρόπος να νιώσετε ξεκούραστη και να δείξετε ανανεωμένη, είναι αφού πολτοποιήσετε την πατάτα να προσθέσετε το μέλι και να ξαναχτυπήσετε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Απλώνετε τη μάσκα σε δυο ροδέλες βαμβακιού και εφαρμόζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείστε τις μεγάλες ροδέλες για να καλύπτετε και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ξαπλώνετε και χαλαρώνετε για 15'-20'. Στη συνέχεια αφαιρείτε τη μάσκα με χλιαρό νερό.