fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Naomi Campbell ήταν, είναι και θα παραμείνει ΤΟ κορμί

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το supermodel στα καλύτερα του.

Μια απο τις ομορφότερες και πιο καλλίγραμες γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ και ιέρεια της μόδας, η Naomi Campbell έκανε μια εμφάνιση που άφησε τους πάντες με τα...στόματα ανοιχτά! Το 49χρονο υπερμοντέλο εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στο British Museum στα πλαίσια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του οργανισμού Fashion for relief του οποίου είναι και πρόεδρος απο το 2005.

Η Naomi Campbell έδειχνε απίθανη και σούπερ σεξι μέσα στην ημιδιάφανη τουαλέτα που επέλεξε για την συγκεκριμένη βραδιά. Ηταν αυτή που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση απο τις πιο πολύ νεότερες και εντυπωισιακές παρουσίες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το σουπερμοντέλο φρόντισε να αναδείξει την απίστευτη σιλουέτα της με μια τουαλέτα σε μαύρη απόχρωση που κάλυπτε μόνο τα επίμαχα σημεία του αψεγάδιαστου κορμιού της.

Η εντυπωσιακή σταρ ίδρυσε το Fashion For Relief το 2005 μετά απο προτροπή του στενού της φίλου Nelson Mandela. Τα έσοδα απο την εκδήλωση αυτή την χρονιά θα δοθούν ώς βοήθεια σε φτωχούς Λονδρέζους πολίτες. Το Fashion for Relief έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια πάνω απο 15 εκατομμύρια λίρες τα οποία έχουν διατεθεί για καλούς σκοπούς σε όλο τον πλανήτη.