fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Rihanna ψηφίζει τιρκουάζ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η σταρ έκανε μια Head-To-Toe εμφάνιση και εντυπωσίασε

Η Rihanna είναι μια σταρ πρώτης γραμμής και αποδεικνύεται και μια σουπερ πετυχημένη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη με εκκεντρικό Head-to-toe σύνολο στο ανατρεπτικό χρώμα του τιρκουάζ.

Για την συγκεριμένη εμφάνιση επέλεξε τιρκουάζ διάφανο ζιβάγκο, δερμάτινη μίνι φούστα στην ίδια απόχρωση και γόβες απο σατέν. Φυσικά όλα ήταν απο το προσωπικό της brand, Fenty. Το styling έγινε απο τον Jahleel Weaver, και η αγαπημένη RiRi συνδύασε το σύνολο με ένα λευκό clutch του δημοφιλούς brand Bottega Veneta.

Πριν απο λίγες μέρες η σταρ παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή Savage x Fenty στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Η επίδειξη έγινε στο Barclays Center, και πήραν μέρος top models όπως η Cara Delevingne, η Joan Smalls και η Laverne Cox. Διάσημες χορεύτριες και ηθοποιοί παραβρέθηκαν στην σκηνή απο την Halse, τους Migos, DJ Khaled, Big Sean, A$AP Ferg, Fat Joe, Fabolous και την Tierra Whack. Η Rihanna επίσης τραγούδησε κατά την διάρκεια του σόου φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό σύνολο.