fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βικτόρια Μπέκαμ: Δεν πάει ο νούς σας τι τρώει καθημερινά για νεανικό δέρμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η βασίλισσα του στυλ αποκαλύπτει το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα

Είναι αναμφισβήτητα μια γυναίκα με υπέροχο στυλ και κάθε φορά που εμφανίζεται τα σύνολα της γίνονται τα επόμενα Must Have. Πρόσφατα η Μπέκαμ κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική συλλογή με καλλυντικά και αποκάλυψε πολλά μυστικά για το πώς διατηρεί τέλειο το δέρμα της και παραμένει όμορφη και νέα.

Η Αγγλίδα σουπερ σταρ μίλησε στην Telegraph σχετικά με τα σχέδια που έχει για την σειρά ομορφιάς που κυκλοφόρησε και αποκάλυψε τι κάνει για διατηρεί λαμπερό και υγιές πρόσωπο. Ούτε ένα, ούτε δύο άλλα τρία αβοκάντο τρώει καθημερινά η Βικτόρια Μπέκαμ. Τα καλά λιπαρά και η άφθονη βιταμίνη E που διαθέτει το αβοκάντο διατηρούν το δέρμα της ενυδατωμένο και σφιχτό.

Ωστόσο η Μπέκαμ είπε πως στόχος δεν είναι να δείχνει πολύ νεότερη απο ότι είναι αλλά πιο υγιής. Το σύνθημα άλλωστε που θέλει να περάσει με τα καλλυντικά της είναι #notperfect.

Στην επίσημη παρουσίαση του beauty brand της, η Μπέκαμ τόνισε οτι τα καλλυντικά της δεν πρόκειται να αφαιρέσουν με κάποιο μαγικό τρόπο τις ρυτίδες και πως όλα αυτά είναι ανοησίες. Στόχος της είναι να κάνει τις γυναίκες να χαίρονται με την ηλικία τους και να απολαμβάνουν την ομορφιά και την δύναμη τους. Εσείς πάντως ξεκινήστε να τρώτε αβοκάντο απο σήμερα γιατί Μπέκαμ είναι αυτή κάτι περισσότερο ξέρει!