fbpx

Rihanna is back!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με pinstripe κοστούμι και boss attitude!

Μετά απο ένα ταξίδι - αστραπή στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας, η Rihanna επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για να οργανώσει τις επιχειρήσεις της. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο JFK με ένα pinstripe κοστούμι απο της τελευταία της συλλογή, Fenty.

Η σούπερσταρ συνδύασε το σκούρο μπλέ σύνολο με ψηλοτάκουνες γόβες και την αγαπημένη της bum bag απο τον οίκο Balenciaga. Μάλιστα η Rihanna δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την συγκεκριμένη τσάντα στις τελευταίες της εμφανίσεις, την έχουμε να δεί να ποζάρει πάνω απο 3 συνεχόμενες φορές με το ίδιο αξεσουάρ. Τα πορτοκαλί μπατζάκια στο παντελόνι της έδωσαν χρώμα και funky ύφος στην εμφάνιση και προκάλεσαν χιλιάδες θετικά σχόλια απο τους θαυμαστές της.

Η συλλογή εσωρούχων Fenty για το φθινόπωρο - χειμώνα του 2019 ήταν μια επίδειξη extravaganza που έλαβε χώρα στο Brooklyn στο Barclays Center με χορευτές, μοντέλα και σταρ οι οποίες περπάτησαν στη πασαρέλα και έγραψαν την δική τους ιστορία. Και μπορεί η Rihanna να επέστρεψε στην Νέα Υόρκη η Fenty όμως είναι παντού!