fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτά τα Sneakers είναι τα αγαπημένα όλων των celebrities

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι;

Η Carrie Underwood, η Meghan Markle και η Hailey Bieber έχουν αποκτήσει εμμονή με τα συγκεκριμένα Workout Sneakers. Πρόκειται για τα Adidas Ultraboost τα οποία εκτός απο τέλεια για γυμναστική είναι άψογα και για βόλτες στην πόλη. Απο τις πιο φανατικές είναι η Carrie Underwood, η οποία μπορεί να εντυπωσιάζει το κοινό όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή, ωστόσο διαθέτει και μεγάλη επιρροή ως influencer στον κόσμο του fitness. Μητέρα δύο παιδιών, τραγουδίστρια και συνθέτρια, έχει 9 εκατομμύρια followers, διαθέτει δική της fitness σειρά ρούχων με το όνομα CALIA by Carrie Underwood και γενικώς διαθέτει ένα έντονο lifestyle. Τα λευκά Adidas Ultraboost δεν τα αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ ειδικά στις περιοδείες της.

Μια ακόμη celebrity η οποία δεν αποχωρίζεται τα Adidas Ultraboost είναι η Meghan Markle. Η Δούκισσα του Σάσεξ εθεάθη να φοράει τα συγκεκριμένα sneakers τον περασμένο Φεβρουάριο στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, στο ταξίδι επιστροφής στο Λονδίνο μετά το baby shower που είχε διοργανώσει.

Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015 και μπορείτε να το βρείτε σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Σχεδιάστηκε για τρέξιμο τόσο στους διαδρόμους του γυμναστηρίου όσο και στους δρόμους της πόλης. Mπορείτε να το αποκτήσετε on line ή σε κάποιο κατάστημα Adidas και κοστίζει 180 ευρώ.