fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Sarah Jessika Parker δεν αγαπάει το shopping

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σε αντίθεση με την ηρωίδα του Sex & The City

Δεν υπήρχε γυναίκα που δεν ταυτίστηκε με την Carrie Bradshaw, την πιο στιλάτη τηλεοπτική ηρωίδα που πέρασε απο την μικρή οθόνη τις τελευταίες δεκαετιες. Τα σύνολα της έχουν γράψει ιστορία και η ίδια αποτέλεσε έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Η Sarah Jessika Parker που έγινε διάσημη μέσα απο τον συγκεκριμένο ρόλο και θεωρείται μια απο τις πιο κομψές σταρ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη οτι δεν είναι μανιακή με το shopping και δεν υπήρξε ποτέ.

Η σταρ αποκάλυψε επίσης οτι το να ψωνίζει της προκαλεί μεγάλο άγχος. "Αισθάνομαι κάπως άσχημα, όταν πηγαίνω για ψώνια. Όταν αγοράζω κάτι, αμέσως σκέφτομαι, αλήθεια το χρειάζομαι τώρα αυτό; Θα μου αρέσει σε πέντε χρόνια; Θα μου ταιριάζει όταν μεγαλώσω και "βγώ στην σύνταξη;

Αξίζει να σημειώσουμε οτι η Parker βρέθηκε στην Αυστραλία όπου έδωσε αυτή την ραδιοφωνική συνέντευξη στα πλαίσια του promotion που κάνει στην νεά συλλογή απο παπούτσια που κυκλοφορεί με τίτλο SJP Collection. Φαίνεται πώς αν και δεν της αρέσει να ψωνίζει ρούχα, μάλλον έχει αδυναμία στα γοβάκια όπως άλλωστε η Carrie Bradshaw στην τηλεοπτική σειρά.