fbpx

Festive mani: Το μανικιούρ της γιορτής!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

4 ιδέες για το μανικιούρ των Χριστουγέννων

Τα μαλλιά, το μακιγιάζ τα φορέματα είναι τα τρία θέματα που απασχολούν όλες τις γυναίκες για να είναι άψογες στις γιορτινές εμφανίσεις. Το μανικιούρ επίσης είναι ένα ακόμα σημαντικό styling tip το οποίο τελειοποιεί το festive look. Φέτος υιοθετήστε λίγο πιο τολμηρό nail art , κάντε περίτεχνα σχέδια και μην φοβηθείτε τα έντονα μεταλλικά χρώματα.

Ακολουθούν τα 4 πιο καυτά nail trends τα οποία θα φωτίσουν τις χειμωνιάτικες μέρες και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τα βράδια στα χριστουγεννιάτικα πάρτι.

Τα ’90s κάνουν δυνατό come back. Μακριά nail tips σε απαλές ροζ - πορτοκαλί αποχρώσεις. Δείχνουν υπέροχα με τα nude, μπεζ σύνολα.

Το

Μεταλλικά χρώματα και μακριά μυτερά νύχια κλέβουν την παράσταση. Frenzy χρώματα, έξτρα μήκος και πρωτότυπα σχέδια και το nail art κάνει το δικό του πάρτι.

Marble nails σε φωτεινά λευκά χρώματα και gliter έτσι όπως τα είδαμε στην πασαρέλα του Roland Mouret. Τολμήστε να προσθέσετε στο μανικιούρ σας oversized πέτρες σαν μικρά κοσμήματα.

Άλλη μια τάση απο την δεκαετία του 1990 είναι το γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτή λευκή γραμμή στα οβάλ νύχια. Μια κλασική επιλογή για τις λιγότερο τολμηρές.







Διαβάστε ακόμα