fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Adidas & Prada: Αυτή είναι η συνεργασία έκπληξη στον κόσμο της μόδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η limited συλλογή κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου

Για πρώτη φορά στην ιστορία της μόδας δύο εταιρείες - κολοσσοί συνεργάζονται για δύο limited συλλογές. Οι συζητήσεις άρχισαν τον περασμένο Οκτώβρη και ολοκληρώθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου. Η Adidas και η Prada μάλιστα έδωσαν ένα δείγμα απο την συλλογή τους ποστάροντας ένα sneaker στο Instagram.

Το πρώτο κομμάτι απο την κολεξιόν Prada x Adidas είναι ένα κλασικό Adidas Superstar sneaker, με το λογότυπο της Prada. Το δερμάτινο sneaker έχει τις signature τρείς ρίγες της Adidas και το Prada logo στο πλάι. Το δεύτερο κομμάτι είναι μια έκπληξη που θα λατρέψουν όλες οι Fashionistas. Μια Prada bowling bag για την Adidas απο δέρμα σε λευκό χρώμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Adidas συνεργάζεται με σχεδιαστές μόδας και μεγάλα fashion brands. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Raf Simmons και τον Kanye West. Με τον οίκο Prada είναι η παρθενική συνεργασία.

Η συλλογή είναι limited και τα exclusive 700 κομμάτια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με έναν κωδικό. Απο τις 4 Δεκεμβρίου η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε 19 Prada καταστήματα σε Παρίσι, Λονδίνο, Τόκιο αλλά και στα καταστήματα του οίκου στην Νέα Υόρκη, Μαιάμι και Λος Άντζελες. Μπορείτε να τα βρείτε και online στο Prada.com αλλά και στο adidas.com. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.