fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ponytails που πρέπει να υιοθετήσετε στα πάρτι της σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

3 υπέροχες ιδέες για χτενίσματα με στυλ

Σίγουρα ο χειμώνας δεν μας προδιαθέτει για ψηλούς κότσους και εντυπωσιακά ponytails καθώς το κρύο δεν είναι καθόλου ευεργετικό για το δέρμα μας. Το να φοράμε σκούφους και καπέλα για να προστατευτούμε απο το κρύο δεν είναι οτι πιο κομψό και άνετο για τα μαλλιά μας. Φέτος η πιο μεγάλη τάση ιδιαίτερα για τα βραδινά χτενίσματα είναι τα ponytails και τα μαζεμένα μαλλιά σε μοντέρνους αλλά και πιο κλασικούς κότσους.

Δείτε τις 3 πιο δημοφιλείς προτάσεις για τα αγαπημένα ponytail του φετινού χειμώνα

Τα χαμηλά ponytails

Αν σας αρέοσυν τα πιο διακριτικά χτενίσματα τότε κρατήστε το ponytail σας χαμηλά, κοντά στο λαιμό. Μπορείτε να κάνετε χωρίστρα στο πλάι ή να προσθέσετε έναν εντυπωσιακό φιόγκο όπως η Chloe Sevigny.

Τα "ψηλά" ponytails

Τα ψηλά ponytails είναι οτι πιο κομψό αλλά και trendy αυτή τη σεζόν. Μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους όπως να αφήσετε αφέλειες, να κάνετε sleek ή να υιοθετήσετε ένα πιο μοιραίο look με στοιχεία απο την δεκαετία του 1960 (τρίτη φωτογραφία).

Οι πλεξούδες μπορούν να είναι σικ

Οι πλεξούδες φέτος στολίζονται με περίτεχνα αξεσουάρ μαλλιών και μαζεύονται σε ψηλούς κότσους για ένα πιο κομψό hairstyle.