fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθαμε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Katie Holmes

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι πιο όμορφη και fit απο ποτέ

Η πανέμορφη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη τις διατροφικές της συνήθειες και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Γυμναστική

"Κάνω γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα. Δεν συνηθίζω να κάνω ένα είδος άσκησης αλλά πολλά διαφορετικά γιατί απλά βαριέμαι. Μου αρέσει πολύ το Spinning το boxing, και η yoga και κάποιες φορές κάνω μαθήματα χορού. Εχω το δικό μου Spin ποδήλατο και κάνω τα πρωινά που ξυπνάω πολύ νωρίς. Κάνω επίσης μαθήματα μποξ. Βρίσκω αυτό το άθλημα συναρπαστικό, γυμνάζει τέλεια τον κορμό που πολλές φορές τον αμελώ. Μου αρέσει πολύ να γυμνάζομαι καθώς με προετοιμάζει κατάλληλα για το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχω να ακολουθήσω κατά την διάρκεια της μέρας. Κάποιες φορές γυμνάζομαι μαζί με την κόρη μου".

Διατροφή

"Προσπαθώ να ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή. Φροντίζω να καταναλώνω θρεπτικές τροφές, αλλά δεν είμα εμμονική. Βγαίνω έξω για φαγητό, απολαμβάνω το δείπνο και τρώω ακόμα και junk food. Την επόμενη μέρα όμως προσέχω πολύ τι θα φάω. Λατρεύω τα nachos, είναι το αγαπημένο μου σνακ. Επίσης τρώω γλυκά και καραμέλες αλλά με μέτρο. Γενικά καταναλώνω υγιεινές τροφές. Το πρωί φτιάχνω smoothie με φρούτα, έπειτα τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες. Προσπαθώ να αποφεύγω τους υδατάνθρακες, οπως τα ζυμαρικά και το ψωμί γιατί μου προκαλούν υπνηλία. Όμως μου αρέσει το φαγητό και απολαμβάνω την μαγειρική. Δεν είμαι σπουδαία μαγείρισσα αλλά μου αρέσει πολύ η διαδικασία. Κάποιες φορές ξεχνάω κάποια συστατικά αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι απογοητευτικό".