fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση για το 2020

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και ερωτευτήκαμε το camel παλτό της!

Το βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και έκτοτε «εξαφανίστηκαν» με τον γιο τους Άρτσι, που είναι πλέον 8 μηνών. Η Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν την Ύπατο Αρμοστή του Καναδά,Τζάνις Σαρέτ για να την ευχαριστήσουν για την θερμή καναδική φιλοξενία που δέχτηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης διαμονής τους εκεί. Επιπλέον περιηγήθηκαν στην πινακοθήκη εντός του κτιρίου της πρεσβείας, όπου φιλοξενείται η έκθεση της καλλιτέχνιδας Skawennati.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση της Μέγκαν μετά απο τόσους μήνες σχολιάστηκε απο τους fashion experts με ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Η επιλογή ης Δούκισσας να φορέσει ένα μακρύ camel παλτό της σχεδιάστριας Stella MaCartney ήταν εύστοχη και πολύ σικ. Το συνδυάσε μάλιστα ολόσωστα με μεταξωτή φούστα σε καφέ απόχρωση και γόβες του οίκου Jimmy Choo. Πιο όμορφη απο ποτέ με ανανεωμένο look και ένα λαμπερό χαμόγελο η Μαρκλ φαίνεται πως κατάφερε να χάσει όλα τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης και να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πιο κομψή απο κάθε άλλη φορά.

Το μάλλινο παλτό της αγαπημένης Αγγλίδας σχεδιάστριας Stella McCartney είναι εκπληκτικό και πολύ elegant. Μπορείτε να το βρείτε στο yoox.com και κοστίζει $1,150.00