fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστικά για λεύκανση προσώπου στο σπίτι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ανέξοδα με υλικά που έχουμε όλοι στα ντουλάπια της κουζίνας

Πριν ξαπλώσετε στην καρέκλα του δερματολόγου σας για να κάνετε δαπανηρές θεραπείες, χημικά πήλινγκ για να αποκτήσετε το πολυπόθητο λευκό δέρμα χωρίς πανάδες και κηλίδες καλό είναι να δοκιμάσετε κάποιες πιο ήπιες μεθόδους με φυσικά υλικά που έχουμε όλες στο σπίτι. Διαβάστε 6 μυστικά για άψογο ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα του προσώπου

1. Αναμείξτε σε ίσα μέρη κόκκινη πιπεριά με καρότο και κάντε τα χυμό, ο οποίος πρέπει να καταναλωθεί αμέσως για δράση εκ των έσω.

2. Ζεστάνετε μέσα σε ένα μπρίκι που προηγουμένως έχει βράσει μια κούπα νερό, ένα κουταλάκι αποξηραμένο δεντρολίβανο αφήστε το επί 7 λεπτά μέσα στο μπρίκι. Περιμένετε φυσικά να κρυώσει. Χρησιμοποιήστε αυτό το αφέψημα ως λοσιόν λεύκανσης.

3. Βάλτε τις φλούδες της ντομάτας που είναι γεμάτες από χυμό στην άκρη και αφού τελειώσετε την μαγειρική απλά τις αλείφετε στο πρόσωπο.

4. Τρίψτε το πρόσωπο σας με φέτες ανανά το βράδυ. Διαθέτει σχυρά οξέα φρούτων και λειτουργεί μαγικά στο δέρμα.

5. Πάρτε αποξηραμένη τσουκνίδα και δημιουργήστε ένα αφέψημα. Κάντε το λοσιόν για τις δυσχρωμίες. Το αφέψημα τσουκνίδας όμως χρησιμεύει και αλλού! Γίνεται λοσιόν για τα μαλλιά ώστε να κρατηθούν στην θέση τους (σταματά την τριχόπτωση) κι επιπλέον τα δυναμώνει.

6. Καθαρίστε το δέρμα σας και απλώστε το χυμό ενός λεμονιού σε όλο το πρόσωπο. Μετά συνεχίζετε κανονικά την ενυδάτωση σας με τη βραδινή σας κρέμα.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε φορά που κάνετε κάποια θεραπεία λεύκανσης την επόμενη μέρα να φοράτε αντιηλιακό στο πρόσωπο σας ακόμη και αν έχει συννεφιά.