fbpx

H Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τι τρώει κατά την διάρκεια της ημέρας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η σταρ μιλάει για τις διατροφικές της συνήθειες

Πρόκειται για μια απο τις ωραιότερες γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ. Η λαμπερή σταρ τα τελευταία χρόνια επιλέγει να μην πρωταγωνιστεί στον κινηματογράφο και ασχολείται με το υγιεινό lifestyle και επιπλέον διαθέτει την δική της εταιρεία παραγωγής, Η Gwyneth Paltrow έχει αναγάγει την υγιεινή διατροφή κυριολεκτικά σε επιστήμη καθώς έχει δημιουργήσει την δική της εταιρεία (Goop) όπου μέσα απο αυτή προάγει το healthy lifestyle. Δεν μας κάνει λοιπόν εντύπωση το γεγονός οτι η Paltrow ξεκινά την μέρα της με μια κουταλιά οργανικό λάδι καρύδας. "Είναι ένας μοναδικός τρόπος να διώξετε τα βακτήρια απο το στόμα" αποκαλύπτει η σταρ. Η διατροφή της Paltrow εκτός απο την περίεργη αυτή πρωινή διατροφική συνήθεια δεν παρουσιάζει κάποια άλλη εκκεντρικότητα. Άφθονη πρωτείνη, smoothies, πρωτεινούχες μπάρες με φυστικοβούτυρο, burgers γαλοπούλας και πολύ πράσινο τσάι περιλαμβάνει καθημερινά το μενού της.

Τι τρώει κατά τη διάρκεια της ημέρας

"Δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που θα καταναλώσει ένα πλούσιο και γεμάτο λιχουδιές πρωινό. Η μέρα μου ξεκινάει στο γυμναστήριο λιτά, με μια δόση GoopGlow, ένα φοβερό ρόφημα με πολύ βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά. Έχω πάθει εμμονή με αυτό σκεύασμα. Λειτουργεί στον οργανισμό μου όπως ένας φυσικός χυμός απο οργανικά πορτοκάλια". Μόλις τελειώσει την προπόνηση της η σταρ πάει στο γραφείο της στην εταιρεία Goop και είτε θα πιεί ένα πρωτεινούχο smoothie η θα καταναλώσει μια μπάρα πρωτείνης με φυστικοβούτυρο.

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει πράγματα που μπορεί να βρεί ο καθένας στο Goop website. " Σαλάτες με πρωτείνη, burger με μπιφτέκι απο οργανική γαλοπούλα και wraps λαχανικών. Αυτά αποτελούν το καθιερωμένο μου lunch break" αποκαλύπτει η Paltrow.

Το απογευματινό της σνακ περιλαμβάνει φυστίκια κάσιους ή μπρέτσελ μαζί με πράσινο τσάι. Το βραδινό της είναι συνήθως κάποια ασιατική συνταγή, αγαπάει το vegan φαγητό και η αγαπημένη της συνταγή είνα ψητό κοτόπουλο με ρέβες και πατάτες. "Προσπαθώ να συντονιστώ με τα παιδιά μου για να φάμε όλοι μαζί βραδινό. Για μένα ιδανική ώρα για να πάρω το βραδινό γεύμα είναι στις εφτά έτσι ώστε για να μπορώ να κοιμηθώ άνετα μετά". Προσπαθεί να αποφεύγει το αλκοόλ ωστόσο συχνά μετά απο μια έντονη μέρα πινει ένα martini coctail ή ένα γιαπωνέζικο ουίσκι με πάγο.

"Λατρεύω τις τηγανητές πατάτες και μπαίνω σε πειρασμό συχνά. Κάτι που δεν τρώω ποτέ είναι αρνί και χταπόδι" εξομολογείται η 47χρονη ηθοποιός.