fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναικείες Πυτζάμες & Νυχτικά για στυλ και άνεση ακόμη και στον ύπνο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κομψές προτάσεις για τέλειο στυλ μέσα στο σπίτι

Τα νυχτικά και οι γυναικείες πυτζάμες είναι το αγαπημένο ντύσιμο κάθε γυναίκας για μέσα στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχεις βρει αυτά που θα ανταποκρίνονται στο στυλ και
στην προσωπικότητά σου. Κάπως έτσι λοιπόν, έχεις μείνει με τις πολυφορεμενες πυτζάμες σου ή το παλιό σου νυχτικό, αλλά ξέρεις ότι έχει έρθει η ώρα για μια ανανέωση. Για σένα λοιπόν που θέλεις να είσαι κοκέτα ακόμα και μέσα στο σπίτι, αυτή είναι η τυχερή σου μέρα!

Μακρυμάνικες βαμβακερές ή κοντές σατέν με sexy σορτσάκι, οι γυναικείες πυτζάμες έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία από παιχνιδιάρικα χρώματα και σχέδια, χωρίς να λείπουν φυσικά οι κλασικές μονόχρωμες και απλές, για εσένα που αγαπάς τα neutrals και το minimal στυλ. Εννοείται δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις γυναικείες πυτζάμες με girly σχέδια και prints με λεπτομέρειες από αρκουδάκια, καρδούλες και φιογκάκια, για εσένα που θέλεις να είσαι πιο νεανική και φρέσκια μέσα στο σπίτι.

Τα νυχτικά είναι ότι πιο αέρινο, κομψό και θηλυκό μπορείς να φορέσεις μέσα στο σπίτι, για να είσαι άνετη, αλλά και παράλληλα να προκαλέσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου πρακτικά αβίαστα. Και εδώ, οι επιλογές σου είναι πολλές και διαφορετικές και ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε στυλ. Μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ νυχτικό μέχρι το γόνατο, με λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια στο μπούστο ή ένα κοντό μονόχρωμο σατέν, που θα αγκαλιάσει υπέροχα τις καμπύλες σου και θα αναδείξει όλα τα σωστά σημεία.

Σου άρεσαν οι προτάσεις μας και αναρωτιέσαι πού θα τις βρεις; Μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του e-string.gr και ανακάλυψε μια μοναδική ποικιλία από τις πιο φινετσάτες γυναικείες πυτζάμες και νυχτικά, σε απίστευτες τιμές! Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και κάνε όλες τις φίλες σου να αναρωτιούνται πως καταφέρνεις να είσαι τόσο σικάτη, ακόμα και μέσα στο σπίτι!