fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Madonna προσφέρει στον πρίγκιπα Χαρι και τη Μέγκαν το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η βασίλισσα της ποπ θεωρεί οτι ο Καναδάς είναι πολύ "βαρετός" για τους Sussexes.

Η superstar Madonna έκανε πριν απο λίγες μέρες ένα post στο Instagram στο οποίο αναφερόταν στον Δούκα και στη Δούκισσα του Σάσεξ και στην νέα τους ζωή στον Καναδά. Η βασίλισσα της ποπ προσφέρει λοιπόν το διαμέρισμα της στην Νέα Υόρκη στο βασιλικό ζευγάρι προκειμένου να ζήσουν μια πιο κοσμική ζωή και να αποφύγουν την βαρετή καθημερινότητα του Καναδά. Η Madonna φαίνεται πως καλοβλέπει το γεγονός οτι Μεγκαν και Χάρι μετακόμισαν στην Αμερική και τους καλωσορίζει προσφέροντας τους το εντυπωσιακό σπίτι της στο Central Park.

"Καλύτερα να φύγουν απο τον Καναδά, είναι πολύ βαρετά εκεί" γράφει η Madonna στο post, "Θα τους επιτρέψω να χρησιμοποιούν το διαμέρισμα μου το οποίο διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και έχει την καλύτερη θέα στο Manhattan.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν την απόφαση τους να μετακομίσουν στον Καναδά τον περασμένο μήνα, απόφαση που δίχασε το κοινό και έφερε σε δύσκολη θέση την βασιλική οικογένεια. Λέτε τώρα το πρώην βασιλικό ζευγάρι να αποδεχθεί την δελεαστική πρόταση της σουπερ σταρ;